Sinema Haberleri

Kung Fury 2’nin Yıldızı Michael Fassbender Oldu

Lazerli raptorlar ile eli silahlı Vikinglerin ve Adolf Hitler’i öldürmek için zamanda yolculuk yapan Kung Fury‘nin dönüşüne hazı olun! Absürtlüğün doruk noktasına ulaştığı epik dövüş sahnelerini hâlâ unutamadığımız Kung Fury, uzun metrajlı devam filmi ile geri geliyor. Bu kez dövüş sanatları ustası polisi Michael Fassbender oynayacak.

Variety’den edindiğimiz bilgiye göre, son olarak X-Men: Dark Phoenix filminde Magneto rolüyle kamera karşısına geçen ünlü aktör, Kung Fury 2 filmi için imzayı attı. 80’lerin ikonik ismi David Hasselhoff da filmde rol alacak.

Filmin yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen David Sandberg, Tyler Burton Smith ile senaryoyu da kaleme alıyor. İsveçli yönetmen David Sandberg’in 1980’ler tarzında beyazperdeye yansıyan 30 dakikalık ilk Kung Fury filminin de yönetmeni olduğunu hatırlatalım.

Kung fu, dinozorlar, vikingler, tanrılar, robotlar, naziler ve zamanda yolculuk gibi faktörleri bir araya getiren ilk filmi izlemediyseniz şu sıralar tam vakti. Kung Fury 2‘nin çekimlerine de bu yaz başlanması bekleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.