Sinema Haberleri

Kristen Wiig’in Wonder Woman 1984 Setinden İlk Fotoğrafı Yayınlandı

Bir DC Sinematik Evreni filmi olarak gişede harikalar yaratan Wonder Woman filminin başarılı yönetmeni Patty Jenkins, devam filmi Wonder Woman 1984 setinden ilk Kristen Wiig görselini paylaştı. Gal Gadot‘un Prenses Diana olarak yeniden ve bu kez 1984 yılında karşımıza çıkacağı devam filminde Cheetah rolünü üstlenen Kristen Wiig’i bu karede “Barbara Minerva” olarak görüyoruz.

Yönetmen Patty Jenkins‘in Twitter hesabından yayınladığı görselde; oyuncu Kristen Wiig, Cheetah olarak değil de Barbara Minerva görülüyor. Filmde Wiig’in, Wonder Woman’la sıkı bir dövüşte görmeye can attığımız “Cheetah” görüntüsü ise henüz paylaşılmadı.

► Wonder Woman 2’nin Kötü Karakteri Kristen Wiig Olacak!

Soğuk Savaş döneminde geçen Wonder Woman 1984’te Prenses Diana, Steve Trevor ile birlikte kötülerle mücadele edecek. İyimser ve pozitif bir karaktere sahip olan Wonder Woman’ın 80’ler dünyasında çok fazla garip olayla yüz yüze geleceği filmin senaryosunu yönetmen Patty Jenkins ile Geoff Johns ve Dave Callaham yazdı. Prenses Diana’yı yeniden beyazperdeye taşıyacak film 1 Kasım 2019’da gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.