Sinema Haberleri

Keanu Reeves, Marvel Sinematik Evreni Yolunda!

Sakin olun! Henüz kesinleşmiş bir durum yok fakat Kevin Feige’in açıklamalarına göre Keanu Reeves ile olan görüşmeler devam ediyormuş.

E3 2019 Fuarı’nda Cyberpunk 2077’de boy göstermesinin ardından gündeme bomba gibi düşen Keanu Reeves’i Marvel filmlerinde görme ihtimalimiz çok yüksek. Marvel Studios Başkanı Kevin Feige, katıldığı bir organizasyonda Marvel filmlerinin geleceğine ilişkin sorulara cevap verdi. Bunlardan biri de Keanu Reeves hakkındaydı.

Geçtiğimiz aylarda Reeves’in, Marvel Studios ile konuştuğu söylentisi zaten ortaya çıkmıştı. Son dönemde gündemde kendisine fazlasıyla yer bulan Keanu Reeves’in, Marvel Sinematik Evreni’ne katılması için Disney tüm silahlarını devreye sokmuş durumda.

Marvel, Keanu Reeves’in Marvel Sinematik Evreni’ne Katılmasını İstiyor

Kevin Feige’e göre Reeves ile ilk başta tek filmlik bir proje planları varmış fakat sonrasında bunu uzun süreli bir hale getirmek için çalışmalara başlamışlar. Feige, “Yapacağımız her film hakkında konuştuk. Keanu Reeves ne yapabilir, onu da konuştuk. Ne zaman ya da nasıl olacak bilmiyorum, hatta belki olmayabilir fakat en doğru yolu bulup onu MCU’ya katmak istiyoruz” sözlerine yer verdi.

Keanu Reeves için sıradaki Marvel filmleri arasında The Eternals arasında bir yer olduğuna inanılıyor. Son dönemdeki söylentilerde de ismi sıklıkla Adam Warlock ile anılmaya başlandı.

Bakalım Keanu Reeves, Marvel filmlerine adım atabilecek mi? Eğer Disney bir şekilde Reeves’i kadrosuna katmayı başarabilirse, hem izleyici kitlesinin memnun etmiş olacak, hem de uzun süreli bir yatırım yapmış olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.