Sinema Haberleri

Karen Gillan, Nebula Rolüyle Thor: Love and Thunder’da Yer Alacak

Taika Waititi’nin yönetmenliğini üstlendiği yeni Thor filminin çekimlerine kısa bir süre kala, ekibe Nebula‘yı canlandıran Karen Gillan‘ın da katıldığı ortaya çıktı.

Marvel Sinematik Evreni içerisinde kendisine ait dördüncü filmi olacak olan Thor’un kadrosu genişlemeye devam ediyor. Chris Pratt, Dave Bautista gibi yıldızların yanı sıra Matt Damon‘ın da filmin çekileceği Avustralya‘ya geldiği biliniyor. Bu isimlerin arasına Karen Gillan da katıldı.

Gillan, pandemiden kaynaklı 14 günlük kişisel karantinasındayken, Instagram üzerinden hayranlarından gelen soruları cevapladı. Gelen sorulardan biri saçının şeklini değiştirip değiştirmediği yönündeydi. Ünlü oyuncu, saçını kısaltma sebebinin Nebula rolüne hazırlık olduğunu açıkladı.

Aslında daha öncesinde resmen Gillan’ın kadroya katıldığı açıklanmamıştı. Ancak Guardians of the Galaxy ekibinin büyük bir kısmının Love and Thunder filminde yer alacağını tahmin ediyorduk.

Chris Hemsworth, Asgard’ın Yıldırımlar Tanrısı‘na tekrar hayat verirken, Valkyrie karakterini yine Tessa Thompson canlandıracak. Ayrıca Dark World filminden beri MCU yapımlarında yer almayan Natalie Portman da projede bulunacak. Hatta yeni Thor olacağı söyleniyor. Kadronun sürpriz isimlerinden biri de Gorr the God Butcher karakterini canlandırmak üzere anlaşılan Christian Bale oldu. Son olarak kadroya Matt Damon‘ın da katıldığı açıklanmıştı. Kendisi Ragnarok’ta, yeniden canlandırılan bir tiyatro sahnesinde Loki’yi canlandırmıştı.

Taika Waititi, pandemi sürecinde senaryosunun üzerinden birkaç kez geçtiğini ve en iyi hikayeyi oluşturmak için çalıştığını daha önce açıklamıştı. Ragnarok ile başarılı bir yönetim sergileyen Waititi, bu filmde de beklenileni verecektir diye düşünüyorum.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.