Sinema Haberleri

John Wick Sinematik Evreni, Ballerina Spin-off’u ile Genişliyor

John Wick‘in sinema macerası 2021 yılında izleyiciyle buluşması planlanan dördüncü filmle sürerken, Greg Pak‘ın yeni çizgi roman serisi ve Starz‘ın TV dizisi projesi aralıksız devam ediyor. Wick‘in çılgın evrenine olan ilgi şu sıralar o kadar büyük ki bir de spin-off filminin yolda olduğu haberi bizi hiç şaşırtmadı.

Deadline, Underworld‘den Len Wiseman‘ın John Wick sinematik evreninde “Ballerina” isimli bir spin-off filmi için (Yazık ki Halle Berry‘nin canlandırdığı Sofia‘nın değil) anlaşma imzaladığını yazdı. Ailesini katledenlerden intikam almak isteyen genç bir kadın suikastçinin hikayesine odaklanacak olan “Ballerina”nın senaryosunu Netflix dizisi Army of the Dead ile John Wick: Chapter 3 – Parabellum filminin yazar kadrosunda bulunan Shay Hatten yazacak.

Parabellum filminin kadrosunda “Ballerina” olarak Unity Phelan ismi yer alıyor ancak Len Wiseman‘ın spin-off filmi için düşündüğü başrol oyuncusu bilgisi henüz bulunmuyor. Basil Iwanyk, Erica Lee, Chad Stahelski, Keanu Reeves ve Kaley Smalley‘nin yapımcılığını üstleneceği yapımda Reeves‘in kamera karşısına geçip geçmeyeceği de henüz net değil. Filmle ilgili yeni bilgiler geldikçe sizinle paylaşacağız. Takipte kalın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.