Sinema Haberleri

John Wick 4’ün Çekimleri Bu Yaz Başlıyor

Keanu Reeves’in başrol olduğu John Wick serisinin yeni filminin çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında başlanacağı açıklandı. John Wick, daha büyük işlerin peşinde koşacak gibi duruyor.

Chad Stahelski ve David Leitch tarafından yönetilen John Wick’in ilk filmi 2014 yılında vizyona girmişti. Büyük duyurular, büyük kampanyalara sahne olmamıştı ancak büyük beğeniyle izlenip devam filmlerinin gelmesine ön ayak olmuştu. Keanu Reeves’in aksiyon sahneleriyle devleştiği John Wick serisi de yıllar için büyümeye devam etti.

Henüz üçüncü film olan Parabellum vizyona girmemişken dördüncü ve beşinci filmlerin onayı alınmıştı. Eğer seriyi yakından takip ediyorsanız, neler olacağını siz de benim gibi merak ediyor olmalısınız. John Wick’in bizlere anlatacağı daha çok macerası var gibi.

Collider websitesinde yer alan habere göre John Wick serisinin dördüncü filminin çekimlerine önümüzdeki yaz aylarında başlanacak. Keanu Reeves, elbette filme ismini veren aksiyon kahramanı John Wick rolüyle geri dönecek. Yönetmen koltuğundaysa yine Chad Stahelski oturacak. Sadece ilk üç filmin senaryosunda yer alan Derek Kolstad‘in projede yer almayacağı belirtiliyor. Filmin hikayesine büyük bir darbe indirir mi bilemiyorum ama Kolstad, aksiyon anlatımı konusunda John Wick ile türe yeni katkılar kazandırmayı başarmıştı.

FRPNET Discord

Dilerseniz siz de Discord kanalımıza katılabilir ve konu hakkında görüşlerinizi bildirip sohbet edebilirsiniz.

Şu aşamada John Wick 4’ün ne anlatacağını bilmiyoruz. Ancak John Wick’in içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında uluslararası bir alanda aksiyona gireceğini tahmin edebiliyoruz. Yapımcı Lionsgate‘in planlarına göre dördüncü ve beşinci filmler peşpeşe çekilecek. John Wick 4’ün ise 27 Mayıs 2022 tarihinde vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.