Sinema Haberleri

Jay and Silent Bob Reboot’ta 3 Batman Göreceğiz

Çizgi roman uyarlaması “Jay and Silent Bob Reboot” filminin detayları bir bir ortaya çıkıyor. Uzun zamandır beklenen filmi yazıp, yöneten ve oynayan Kevin Smith, yapımda 3 farklı Batman‘in yer alacağını açıkladı ama isim vermedi.

Jay and Silent Bob Reboot‘ta kamera karşısına geçecek Batman‘lerden birinin Ben Affleck olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Robert Pattinson‘dan önce Batman‘e hayat veren Affleck, Kevin Smith ile uzun süre birlikte çalışmıştı. Filmde boy göstermesi muhtemel diğer Batman‘ler ise Kevin Conroy, Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer ve Christian Bale oluyor bu durumda.

Öte yandan yetişkinlere yönelik olacağı belirtilen yapımda Kevin Smith ve Jason Mewes ile Jason Lee, Justin Long, Shannon Elizabeth, Jason Biggs, James Van Der Beek, Brian Quinn ve Tommy Chong da rollerine geri dönüyor. David Dastmalchian, Joe Manganiello, Craig Robinson, Fred Armisen, Chris Hemsworth, Method Man ve Redman‘in de kamera karşısına geçeceği Jay and Silent Bob Reboot, 15 Aralık 2019‘da gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.