Sinema Haberleri

Jason Momoa’nın Rol Aldığı Minecraft Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Warner Bros., iki farklı Jason Momoa filminin yeni yayın tarihlerini açıkladı. Aquaman & The Lost Kingdom filminin yayın tarihini değiştiren şirket, aynı zamanda live-action Minecraft filminin 4 Nisan 2025‘te vizyona gireceğini duyurdu.

Aquaman & The Lost Kingdom filmi 25 Aralık 2023’de vizyona girerken Minecraft filmin detayları hakkında fazla bir bilgi paylaşılmadı. Bununla birlikte Jason Momoa’nın hangi karakteri canlandıracağı da hala belirsiz.

2011 yılında piyasaya sürülen popüler video oyunu, küresel bir fenomen haline geldi. Oyunun başarısı sayesinde, Mojang stüdyolarından 2014 yılında 2.5 milyar dolar karşılığında Microsoft tarafından satın alındı. Oyunun filme uyarlanması için birkaç yıldır hazırlıklar sürüyordu. Ancak pandemi nedeniyle 2022’de yayınlanması planlanan film, Warner Bros. tarafından takvimden kaldırıldı.

Ardından film, Nisan 2022’de yeniden gündeme geldi.

2025 yılında çıkacak olan Minecraft, live-action İsveç-Amerikan filmidir. Popüler video oyununun büyük ekran uyarlamasını Napoleon Dynamite film yapımcısı Jared Hess yönetiyor. Yapımcılığını ise yine Mojang stüdyolarından Lydia Winters ve Vu Bui üstleniyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.