Sinema Haberleri

Ben Affleck, Aquaman 2’de Michael Keaton’ın Yerini Almış Olabilir

Aquaman and the Lost Kingdom‘da yeniden Batman‘i canlandıracak olan Michael Keaton‘ın sahnelerinin çıkartıldığı, yerine Ben Affleck‘in eklendiği konuşuluyor.

Michael Keaton’ın dahil olduğu tüm DC projelerinden peş peşe yaprak dökümü tadında haberler geliyor. Yaklaşık 30 senenin ardından yeniden Pelerinli Süvari olmaya hazırlanan efsane aktör önce Flash‘ın sakız gibi uzayan yapım süreci ve Ezra Miller‘ın skandallarına, ardından Batgirl‘ün iptaline takılmıştı. Şimdiyse Aquaman and the Lost Kingom için çektiği Batman sahnelerinin çıkartıldığı, yerine Ben Affleck’le yapılan çekimlerin eklendiği konuşuluyor.

Jason Momoa‘nın geçtiğimiz gün paylaştığı fotoğrafla Affleck’in yeni Aquaman vesilesiyle bir kez daha Batman olarak karşımıza çıkacağını öğrenmiştik. Halihazırda Keaton da kadroda yer aldığından bu durum tek filmde iki adet Batman olacağı anlamına geliyordu. Ancak dedikodulara göre Warner Bros. iki Batman arasında seçim yapmak durumunda kalmış çünkü test gösterimi sırasında iki Batman gören izleyicilerin kafası karışmış.

Peki neden?

Stüdyonun orijinal yayın takvimine göre The Flash’ın Aquaman 2’den önce yayınlanması gerekiyordu. Film, Flashpoint benzeri bir hikayeyle çoklu evrenleri DC Sinematik Evreni‘ne taşıyacak, böylece Keaton’ın Batman’i gibi pek çok karakter DCEU’ya dahil olacaktı. Ayrıca evren de bir nevi sıfırlanarak Marvel karşısında üstün bir başarı elde edemeyen DCEU için bir yenilenme şansı yaratacaktı.

Ancak malum sebepler nedeniyle Keaton’ın evrene giriş yapacağı Flash ertelendikçe ertelendi ve yayın takviminde Aquaman 2’nin gerisine düştü. Hal böyle olunca test gösterimindeki izleyiciler, evrene nereden geldiğini bilmedikleri Keaton’ı Batfleck’le birlikte görünce duruma anlam verememiş. Stüdyo da Keaton’ın sahnelerini tamamen çıkartarak sadece Batfleck’le ilerleme kararı almış.

Bu iddiaların doğruluğunu Aquaman and the Lost Kingdom çıkana kadar öğrenemeyeceğiz tabii. Ama şimdilik Keaton Batman’ini yeniden beyaz perdede görme ihtimalimiz sıfıra yakın görünüyor. James Wann imzalı devam filmi 17 Mart 2023’te vizyona girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.