Sinema Haberleri

Jared Leto, Joker Filminin Yapımını Önlemeye Çalışmış

Hollywood tarafındaki çok güvenilir kaynakların sızdırdığı bilgilere göre Jared Leto, kendisinin bulunmadığı bir Joker filminin çekimlerinden rahatsızlık duymuş ve filmi iptal ettirmeye çalışmış.

Jared Leto, Suicide Squad filmiyle birlikte yeni Joker olarak beyaz perdede boy göstermişti. Birçok izleyiciye göre (Aralarında ben de varım) en kötü Joker performanslarından birini sergilemişti. Oyuncu olarak Leto’yu çok beğensem de bu performansından ben de pek memnun kalmamıştım açıkçası.

Bu kötü yorumlar Leto’yu da etkilemiş olacak ki Todd Phillips’in yönettiği ve Joaquin Phoenix’in başrolünü çektiği Joker filmi, onu biraz rahatsız etmiş. Hem de taa çekilmeye başladığı dönemde.

THR ve Geektyrant sitelerinde yer alan habere göre filmin çekilme aşaması ilk başladığında, Leto menajerlerine başvurarak bu işin bir şekilde iptal edilmesini sağlamaya çalışmış. Hatta müzik dünyasında da çalışmalar yapan Leto, bu alandaki menajeriyle Warner Bros yönetimine de mesaj göndermiş.

Jared Leto’nun, filmi iptal etme çalışması haliyle Todd Phillips’e kadar uzanmış. Ancak yönetmenin ne gibi bir tavır aldığı bilinmiyor. Öte yandan bu söylentiler Leto’nun menajerleri tarafından ve Warner Bros sözcüleri tarafından reddedildi.

Böyle bir söylentinin çıkmış olması bile Leto’nun aleyhine olacak gibi gözüküyor. Çünkü Warner Bros, son dönemde DC tabanlı filmleri için bir temizliğe başladı. Leto’nun Joker rolünde yine karşımıza çıkacağı söylense de kesinleşmiş bir film programı bulunmuyor.

Todd Phillips’in Joker filmini inanılmaz düşük bir bütçeyle çekmiş olmasından dolayı Warner Bros bu tarz yapımlara daha sıcak bakmaya başlayabilir. Gerçi bu Joker yorumlaması, DC’nin sinematik evreninin bir parçası olmayacak. Warner tarafı da Phillips de bunun olmasını istemiyor. Öte yandan Joker ile birlikte DC Dark ya da başka bir isim altında yeni film serileri de çıkabilir.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.