Sinema Haberleri

James Wan’ın Mortal Kombat Filmi İçin Hazırlıklar Başladı

Geçtiğimiz ay son oyunu çıkan Mortal Kombat‘ın yıllardır yapılacağı konuşulan yeni sinema uyarlaması nihayet yapım sürecine geçti. The Conjuring ve Aquaman filmlerinin yönetmeni James Wan, yapımcılığını üstlendiği Mortal Kombat filminde New Line Cinema ekibi ile çalışacak.

Projeden gelen bilgilere göre, Mortal Kombat‘ın çekim hazırlıkları bu ayın sonlarında Güney Avustralya‘da başlayacak. Simon McQuoid‘in yönetmen koltuğuna geçtiği Mortal Kombat‘ın yapımcıları arasında yer alan James Wan, “Mortal Kombat ile, Avustralya‘ya yeni bir yapım getireceğim için gerçekten çok mutlu ve heyecanlıyım. Özellikle Aquaman‘de yaşadığımız harika film deneyiminden sonra” dedi.

Senaryosu Greg Russo tarafından yazılan filmin konusu ya da kadrosu hakkında açıklama yapılmazken, Joel Edgerton‘ın Kano rolü için düşünüldüğü söyleniyor. Michael Clear, Todd Garner, Lawrence Kasanoff, Sean Robbins ve E. Bennett Walsh‘ın yapımcılar arasında yer aldığı Mortal Kombat filminin çekimlerine ise Eylül-Aralık döneminde başlanması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.