Sinema Haberleri

İşte Bill & Ted’in Kızları

Hammerstone Studios, “Bill & Ted Face The Music” filminin yeni oyuncularını duyurdu. Bol müzikli yeni filmde Bill ve Ted’in kızlarıyla da tanışacağız.

Movieweb‘deki habere göre; zaman gezgini ikilinin babalık deneyimlerini izleyeceğimiz “Bill & Ted Face The Music” filminde Brigette Lundy-Paine (Atypical, The Glass Castle) ve Samara Weaving (The Babysitter, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) de rol alacak. Gelecek vaat eden genç oyuncular, Keanu Reeves‘in canlandırdığı Ted ‘Theodore’ Logan ve Alex Winter‘ın hayat verdiği Bill S. Preston‘ın kızları olarak evreni kurtarmak için babalarıyla maceraya katılacak.

Brigette Lundy-Paine ve Samara Weaving

Bill & Ted 3‘ün seçmelerindeki anı aktaran yapımcı Scott Kroopf, “Samara ve Brigette‘ı beraber gördüğümüzde Deja Vu yaşadık. Keanu ve Alex‘i ilk gördüğümüzde de aynısını hissetmiştik. Bu komik ve benzersiz çifti Bill ve Ted‘in takımına dahil etmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Muhteşem ikiliden dörtlüye geçiş yapmaya hazırlanan Bill ve Ted takımının yeni serüveni 21 Ağustos 2020‘de izleyicilerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.