Sinema Haberleri

Indiana Jones 5 Setinden Görseller Sızdı!

Çekimlerine henüz başlanan Indiana Jones 5 setinden görseller sızdırıldı. Şimdilik oyuncuları göremiyoruz ama set için iyi uğraş verildiğini görebiliyoruz.

Prodüksiyon cehenneminde kaybolmaya ramak kala küllerinden doğup gelen Indiana Jones 5 için çekimlerin bir süre önce başladığını duyurmuştuk. Indiana Jones rolüyle Harrison Ford filmde tekrar rol alırken, filmin oyuncu kadrosu da pek dikkat çekici şekilde hazırlanmıştı.

Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Thomas Kretschmann ve Shaunette Renée Wilson gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmeni James Mangold olacak. Öncesinde Steven Spielberg‘in çekmesi planlanmış ancak usta yönetmen sonrasında yapımcılığa çekildiğini açıklamıştı.

2008 yılında çekilen son Indiana Jones filmi Kingdom of the Crystal Skull‘ın doğrudan devamı olacak filmin, 1960larda geçmesi ve dönemin soğuk savaş ile uzay yarışı temalarına değineceği düşünülüyor.

Sızdırılan görsellere bakılırsa Lucasfilm ve Disney sağlam bir set hazırlamış. CGI destekli mavi/yeşil perde yerine gerçek mekanlarda, inşa edilmiş setlerde hazırlanmış bir Indiana Jones filmi izleyeceğiz ki, bence filmin orijinal dokusuna yakışacak bir tercih olmuş.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.