Sinema Haberleri

Henry Cavill, Superman Rolüne Devam Edecek

HBO Max‘te yayınlanacak 4 bölümlük Zack Snyder’s Justice League mini dizisinde Superman / Clark Kent rolüne geri döneceğini öğrendiğimiz Henry Cavill‘ın süper kahramanlık macerasının daha süreceği söyleniyor.

Haber, Ben Affleck‘in yeni bir Batman anlaşmasına imza attığını duyuran The Cultured Nerd‘den geldi. Affleck‘in The Flash filminde rolüne geri döneceğini öğrenmiştik hatırlarsanız. Sitenin Warner Bros.‘a yakın kaynağından gelen yeni bilgilere göre; Henry Cavill, Superman karakteri için stüdyo ile anlaştı.

Snyder Cut olarak adlandırılan Zack Snyder’s Justice League projesiyle Superman olarak Henry Cavill’a ilginin yeniden artması sonucunda harekete geçen Warner Bros., yeni bir Superman projesi için ilk adımı attı. WB ile Cavill‘ın imza attığı yeni Superman sözleşmesi 3 film ve gelecek DC filmlerindeki cameoları içeriyor.

Bu da, şu sıralar Netflix‘te yayınlanan The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimlerini gerçekleştiren Henry Cavill‘ı yeni Superman filmlerinden önce Shazam! 2 ve Black Adam gibi filmlerde görebileceğimiz anlamına geliyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.