Sinema Haberleri

Hellboy Üçlemesini Çizgi Romanla Bitirmek İsteyen Del Toro’ya Mignola’dan İzin Çıkmamış

Guillermo Del Toro‘nun Hellboy macerasının, iki filmin ardından neden yarıda kaldığı ortaya çıktı. Üçlemesini film yerine bir çizgi romanla bitirmek isteyen Del Toro Hellboy‘un yaratıcısı Mike Mignola‘ya takılmış.

ScreenRant‘in sorularını yanıtlayan Mike Mignola, “çizgi roman olarak başlayan Hellboy‘un sinemaya yakıştığını ancak yine bir çizgi romanla bitmesinin daha uygun olacağını düşünen” Guillerma Del Toro‘ya katılmadığını belirterek, “Del Toro bunu bir kez bana söylemişti ama ben hayır dedim. Bence çizgi romanlar, çizgi roman olarak kalmalı. Çizgi romanlar yeteri kadar kafa karıştırıcı. İki farklı Hellboy çizgi roman versiyonuna gerek yok. O yüzden benim oyum hayır” dedi.

Mignola‘nın bu açıklamasıyla Hellboy üçlemesinin son yapımı yerine neden 2019 rebootuna kaldığımızı da anlamış olduk. Demek ki yaratıcı beyinler her zaman aynı yönde buluşmuyormuş. Yeni maceralarını beklerken, mecra engeline takılan Hellboy‘u çizgi dünyasında defalarca ziyaret etmeye devam o zaman. Sağlıcakla kalın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.