Sinema Haberleri

Güzel ve Çirkin Filminin Güzel ve Çirkin’i Belli Oldu

guzel-cirkin-beauty-beast

Disney, Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin) masalını yeniden beyazperdeye uyarlıyor.

2017 yılında vizyona girmesi planlanan filmin başrolünü paylaşacak olan Güzel ve Çirkin de belli oldu.

Hikayenin Güzel’i Belle karakterini, Harry Potter ile başlayarak her filminde güzelliği ile izleyiciyi kendisine hayran bırakan Emma Watson canlandıracak. Hikayenin canavarını, yani Çirkin’i ise Downtown Abbey dizisi ve The Guest filminden tanıdığımız Dan Stevens oynayacak.

dan-stevens-emma-watson

Ana karakterlerin dışında yan karakterler de belli oldu. Filmin kötü karakteri Gaston’u, Luke Evans‘ın oynayacağı; Gaston’un hizmetkarı Le Fou’yu ise Josh Gad‘in canlandıracağı açıklandı. Ayrıca Bayan Potts karakterini de başarılı oyuncu Emma Thompson canlandırırken Belle’in babası Maurice karakterini ise ünlü oyuncu Kevin Kline oynayacak.

Twilight filmleri ve bu sene vizyona girecek olan Mr. Holmes filmlerini yöneten Bill Condon‘ın yönetmen koltuğunda oturacağı filmin yapımcılığını David Hoberman ve Todd Lieberman. Hikaye Evan Spiliotopoulos tarafından yazıldı, Steve Chbosky ise senaryolaştırdı. Filmin müzikleri ise, animasyon filmlerine yaptığı müziklerle o filmleri de ölümsüzleştiren ve müzik dalında 8 kez Oscar kazanan Alan Menken‘e emanet. Böylesine müzikle dolu olacak bir filme de böyle bir müzik adamı yakışırdı.

Hikayede; babasının özgürlüğü karşılığında bir canavar ile yaşamak zorunda kalan Belle’in hüzünlü ve ilginç hikayesi ele alınacak.

Filmin çekimlerine bu yılın sonlarında başlanacak. Filmin 17 Mart 2017’de vizyona girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. bu disney bıkmadı arkadaş hala gidip izleyen varsa da bişey demiyorum.disneyin her türlü kahramanından çocukluğundan beri nefret eden ben, mickey mouse un neden bu kadar önemli olduğunu da anlamış değilim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.