Sinema Haberleri

Guardians of the Galaxy’nin Üçüncü Filmi 2020’de Geliyor

Eğlencesi bol, aksiyonu yüksek ve her an ip üstünde gibi hissettiren Guardians of the Galaxy serisinin üçüncü filminin tarihi netleşti.

2014 yılında vizyona giren Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) eleştirmenlerden ve süper kahraman fanlarından tam not almış ve tüm dünyada 773 milyon dolar gişe hasılatı yapmıştı. Aradan geçen 3 yılın sonunda vizyona giren devam filmi ilki kadar beğenilmese de gişedeki 863 milyon dolar kazançla birinci filmi geride bıraktı. Bu başarının ardından üçüncü film için gözlerin çevrildiği yönetmen James Gunn, Twitter’da yaptığı söyleşide Guardians of the Galaxy hayranlarına müjdeyi verdi. Sosyal medyadan yöneltilen soruları yanıtlayan Gunn, “3. film olacak mı?” sorusuna doğrudan “2020’de geliyor” cevabını vererek merakla beklenen haberi vermiş oldu.

Marvel’dan Film Atağı

Marvel Sinematik Evreninin 2020’de üç filmi vizyona sokacağını biliyorduk. Artık Guardians of the Galaxy 3’ün de bu filmlerden biri olacağını öğrendik.

Açıklanan filmler ve söylentiler ışığında, Sinematik Evrenin 4. fazında izleyeceğimiz filmler şöyle: “Guardians of the Galaxy 3”, olası “Black Widow” filmi, “Doctor Strange 2”, “Spider-Man: Homecoming 2”, “Thor 4” ve “Black Panther 2”. Chris Evans, Robert Downey Jr. ve Chris Hemsworth’ün evrenden ayrılacağı konuşulsa da son dönemlerde ünlü aktörlerden gelen sinyaller olumlu yönde seyrediyor.

“Galaksinin Koruyucuları” Serisi

Kendisine Star-Lord lakabını takan maceracı Peter Quill‘in esrarengiz bir küreyi çalmasıyla gelişen olayların konu edildiği Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) serisinde; Star-Lord Peter, silahları ve patlayıcıları seven bir rakun olan Roket, onun yoldaşı olan ağaç Groot, güzel yeşil savaşçı Gamora ve intikam hırsı ile yanan Yokedici Drax ile bir ekip oluşturur. Galaksinin Koruyucuları olarak anılan beşli, uzayın uzak noktalarına yolculuklar ederken bir yandan da galaksiyi korumak adına maceradan maceraya atılır.

Marvel’ın “Guardians Of The Galaxy” adlı çizgi romanından uyarlanan filmlerin yönetmenliğini Slither ve Super filmlerinin yönetmeni James Gunn üstlenirken başrol ve seslendirme kadrosunda Chris Pratt, Vin Diesel, Bradley Cooper ve Zoe Saldana gibi isimler bulunuyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.