Sinema Haberleri

Guardians of the Galaxy Vol.2 Gümbür Gümbür Geliyor!

guardians-of-the-galaxy-banner

Vin Diesel ve James Gunn, Guardians of the Galaxy’nin ikinci filmi hakkında yaptıkları açıklamalarla, devam filmi için beklentilerimizi epey yukarı çektiler.

MCU filmlerinin bir parçası olan Guardians of the Galaxy vizyona girdiğinde, çizgi roman uyarlamalarını da kökten değiştirmişti. Gerek yönetmen James Gunn’ın başarısı, gerek oyuncular arasındaki uyumlu kimya sayesinde filmi izlerken zevkten dört köşe olmuştuk.

Şahsım adına en sevdiğim MCU filmi olan Guardians of the Galaxy’nin devamını merakla beklemekteyim. Orijinal kadronun korunmasının yanı sıra, ekibe yeni dahil olan ünlü isimlerle birlikte filmin şimdiden çok iddialı olduğunu belirtmem gerek.

chris-pratt-guardians-of-the-galaxy-2

Geçtiğimiz gün içerisinde Vin Diesel ve James Gunn, canlı bir Facebook paylaşımı yaparak film hakkındaki ilk görüşlerini bildirdiler. Şu ana kadar filmin tüm kurgu aşamalarının bittiğini biliyoruz. Vin Diesel de filmi ilk izleyenlerden biri olmuş. Filme dair beklentilerini aşan bir yapım içerisinde bulunduğunu itiraf etmeden duramıyor.

James Gunn’a göre bu seferki film bir öncekinin üzerine inşa edilerek devam ettirilmiş. Gunn’a göre ilk film aile olma sürecini anlatırken ikinci film ise aile olmanın anlamını anlatacak. Star Lord (Chris Pratt) karakterinin babasıyla da ilk defa bu filmde karşılaşacağız. Son dönemdeki başarılı çalışmalarıyla yıldızı yeniden parlayan Kurt Russell, Ego the Living Planet rolüyle Star Lord’un babasını canlandıracak.

guardians-of-the-galaxy-cekimler

Diesel ve Gunn’a göre, Russell’ın performansı gerçekten de dudak uçuklatacak cinsten. Ayrıca Yondu’yu canlandıran  Michael Rooker hakkında Diesel’in söyledikleri de pek anlamlı: “Bu karakteri izlerken, sanki 20 tane filmi bir arada izliyormuş gibi hissediyorsunuz.

Zoe Saldana ve Karen Gillan’ın canlandırdıkları Gamora ve Nebula karakterleri bu filmde biraz daha ön plana çıkacakmış. Gunn’a göre Vol. 2, kadın karakterlerin parladığı bir film olacak.

Film hakkında o kadar iyi söylemler de bulunmuşlar ki, bir an “acaba balon gibi çok fazla mı şişirdiler” diye kendi kendime düşünmeden edemedim. Vin Diesel’in “Bu film aklınızı alacak” açıklamasıyla da ben de pek bir gaza geldim açıkçası.

Şimdi işin yoksa 2017’nin mayıs ayına kadar bekle dur. Hele bir de film bu kadar şişirilmesine rağmen fos çıkarsa, vay onların haline!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.