Sinema Haberleri

Godzilla’nın İlk Fragmanı Yayınlandı

Godzilla Film banner

Beyazperdeye geri dönmeye hazırlanan devasa kertenkelenin ilk resmi fragmanı ortaya çıktı.

Godzilla, sağlam oyuncu kadrosu ve dev bütçesiyle bu yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olabilir.

30’un üzerinde filmi bulunan, zaman zaman başka devasa yaratıklarla dövüştürülen Godzilla, sinema sektörüne dönüyor. Her yeni filmiyle boyu biraz daha büyüyen dev kertenkelemizi konu alan filmin ilk fragmanı da gün yüzüne çıktı.

godzilla-gorsel-1

Bilindik hikaye, Godzilla kendisine yapılanların öcünü almak için uzun uykusundan uyanmış, ABD topraklarına saldırmıştır. İnsanlık bu dev yaratık karşısında kendisini korkuda hisseder. Ordu buna çözüm bulmaya çalışırken, onu yok etmeye çalışan bilim-insanlarının çılgın teorileri filmimize yön verecektir.

Yaklaşık 160 Milyon Dolar’lık bütçesiyle yılın en çok konuşulacak Godzilla, konu itibariyle olmasa da görsel olarak izleyicisini tatmin edecek gibi gözüküyor. Breaking Bad ile oyunculuğun kitabını yazan Bryan Cranston, Joe Brody isimli, kaale alınmayan ama sonra sözleri gerçek çıkıp, yumurta kapıya dayanınca dikkate alınan bilim adamını canlandırıyor. Bu bile filme gitmek için inanılmaz bir cazibe sunuyor. Heisenberg, yani Bryan Cranston dışında geriye kalan kadro da dikkatlerden kaçmıyor:

Avengers: Age of Ultron filminde Quicksilver’ı canlandıracak olan Aaron Taylor-Johnson, Olsen ikizlerine dahil olmayan ufak kız kardeş Elizabeth Olsen -ki kendisi de Age of Ultron filminde Scarlet Witch’i canlandıracak, Certified Copy filmindeki performansı ile 2010 Cannes Film Festivali’nde En İyi Aktrist Ödülü’nü kazanan Juliette Binoche, Alphas bilimkurgu dizisinin Dr. Lee Rosen’ı David Strathairn, Golden Globe ödüllü Sally Hawkins, Christopher Nolan’ın vazgeçilmezlerinden Inception ve Batman Begins’ten hatırlayacağınız Ken Watanabe.

Sözü çok uzattım. Fragmanı sizlere sunuyoruz:

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.