Sinema Haberleri

Godzilla vs. Kong’un Yönetmeni Adam Wingard, ThunderCats Filminin Başına Geçti

Sinemalarda ve HBO Max‘te izleyiciyle yeni buluşan Godzilla Vs. Kong‘un yönetmeni Adam Wingard, ThunderCats filmini yönetecek.

Adam Wingard‘ın yönetip, senaryosunu yazacağı ThunderCats filmi, 1980‘lerin klasik çizgi roman serisinden uyarlanacak.

Deadline‘a verdiği röportajda çocukluk döneminden bu yana ThunderCats‘e duyduğu hayranlığını dile getiren Wingard şu sözleri söyledi;

Bu gezegendeki hiç kimse Thundercats‘i benim kadar düşünmemiştir. Bu benim hayalimdeki proje. ThunderCats‘e gerçek takıntım lisedeyken başladı, film yapımcısı olmak istediğime karar vermemin zamanı da bu dönemdeydi. 10. sınıfta okulla hiç ilgilenmedim. ThunderCats senaryosu yazıyordum. Senaryo 272 sayfaydı. O senaryo hala duruyor. Sürekli yanımda taşıyordum. Sınıfımdaki çocukların benimle dalga geçmek için ThunderCats senaryomla ilgili sorular sorduklarını bile fark etmemiştim.

Bir gün biri bana senaryo ile ilgili soru sorduğunda her şeyi anlattım. Ve anlattığım çocuğun hoşlandığım kıza söylediklerimi anlatarak bana güldüklerini gördüm. Bu ThunderCats filmini yapamayacağımı düşündüğüm ilk andı. Bunu gerçekleştirebileceğim bir şey olduğunu sandığım için deli olduğumu düşündüm. Alabama’da film yapımcılığı ya da hiçbir kaynakla bağlantısı olmayan bir çocuksanız bir ThunderCats filmi yapmak imkansızdır. Ama ileriye baktığımızda, 20 yıl sonra işte buradayım.

Warner Bros.‘un yapımı, ölmekte olan gezegenleri Thundera‘da yaşayan bir grup kedi benzeri insansı uzaylıya odaklanıyor; ThunderCats anavatanlarından kaçmaya zorlanıyor. Rideback’ten Dan Lin ve Vertigo’dan Roy Lee‘nin geliştirdiği ThunderCats film projesinin ilk senaryosunu David Coggeshall yazmıştı. Yönetmen Adam Wingard‘ın Simon Barrett ile senaryosunu yeniden yazacağı film canlı-aksiyon ve animasyon karışımı olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.