Sinema Haberleri

Ghostbusters Devam Filminin Adı ve İlk Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Hayalet Avcıları (Ghostbusters) serisinin 1984 ruhunu yansıtacak devam filminin adı ve yapımdan ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Vanity Fair‘in yayınladığı bilgilere göre adı “Ghostbusters: Afterlife” olacak devam filmi bekar bir anne olan Callie (Carrie Coon), kızı Phoebe (Mckenna Grace) ve oğlu Traver’ın (Finn Wolfhard) başından geçenlere odaklanacak.

Yönetmen Jason Reitman‘ın başında bulunduğu Ghostbusters: Afterlife; Callie’nin, çocuklarını babasından kalan Oklahoma‘daki eski eve getirmesiyle başlıyor. Bundan sonrasını Reitman’dan dinleyelim, “Aile eski çiftliğe vardıktan sonra, orijinal Hayalet Avcıları ile bağlantılarını keşfetmeye başlıyor. Büyük babalarının kim olduğunu ortaya çıkaran Trevor ve Phoebe, proton paketinlerini kullanmaya hazırdır.”

Yıllar sonra yeniden beyaz perdeye dönen hikayenin devamında; hayaletlerle yüz yüze gelen Callie ve çocuklarının, Paul Rudd’un canlandırdığı yaz okulu öğretmeni “Mr. Grooberson” ile birlikte Ghostbusters üyesi büyük babanın aletlerini ve paslı Ecto-1’ı da alıp savaşa başlaması fazla uzun sürmez.

Eski kadronun da dönüş yapacağını daha önceki haberlerimizde duyurduğumuz Ghostbusters: Afterlife, 2020‘de izleyicilerle buluşacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.