Sinema Haberleri

Orijinal Oyuncuların Döndüğü Ghostbusters: Afterlife’ın Yeni Fragmanında Çocuklar Ön Saflarda

40 yıllık Ghostbusters klasiği bir kez daha kapımızda! Orijinal yapımların yönetmeni Ivan Reitman‘ın oğlu Jason Reitman‘ın Ghostbusters uyarlaması Afterlife‘tan ikinci fragman yayımlandı.

Marvel Sinematik Evreni‘nde Ant-Man‘i canlandıran Paul Rudd ile Leftovers‘ın yıldızı Carrie Coon‘un rol aldığı Ghostbusters: Afterlife‘ın 2. fragmanında çocuk kahramanların ön saflarda olduğuna şahit oluyoruz.

YouTube player

Orijinal Ghostbusters filminin oyuncuları Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver ve Ernie Hudson‘ın yıllar sonra dönüş yaptığı serinin yeni filminde; Callie‘nin (Coon) çocuklarını Stranger Things dizisinden Finn Wolfhard (Trevor) ve The Haunting of Hill House‘tan Mckenna Grace (Phoebe) canlandırıyor. Paul Rudd‘ı da çocukların öğretmeni Mr. Grooberson rolünde görüyoruz.

Ghostbusters: Afterlife‘ta; yeni bir şehre yerleşen Trevor ve Phoebe, yeni sınıf arkadaşları Podcast (Logan Kim) ve Lucky (Celeste O’Connor) ile kendilerini hayalet yakalama macerasının içinde buluyor.

Yeni ekiple birlikte Hayalet Avcıları efsanelerini bir kez daha izleme zevkine erişeceğimiz Ghostbusters Afterlife, 11 Kasım 2021‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.