Sinema Haberleri

Ghostbusters 2020’den İlk Aile Fotoğrafı Geldi

Yönetmen Jason Reitman, yeni Ghostbusters filminin setinden ilk aile fotoğrafını paylaştı. Çekimlerine geçtiğimiz hafta başlanan filmden paylaşılan ilk karede; Ivan ve Jason Reitman ile Carrie Coon, Finn Wolfhard ve McKenna Grace yer alıyor.

Ghostbusters serisinin yeni filminde McKenna Grace’in Egon Spengler’ın kızı olacağı konuşuluyor. Spengler‘ın eşi rolünde Carry Coon‘u, oğlu rolünde de Finn Wolfhard‘ı izleme ihtimalimiz yüksek. Paylaşılan fotoğrafla Spengler‘ın çocuklarının yeni Ghostbusters takımına dahil olmasını beklediğimiz “Ghostbusters 2020” kadrosuna Paul Rudd da dahil oldu.

“Seyircilerimiz için sürprizlerimiz ve tanıştırmak istediğimiz yeni karakterler var” diyen Jason Reitman’ın Ghostbusters projesinde; Sigourney Weaver, Dan Aykroyd, Bill Murray, Ernie Hudson ve Annie Potts da seriye dönüyor.

Çekimleri Kanada‘nın Calgary şehrinde devam eden yapım McKenna Grace‘in canlandırdığı karaktere ve ailesine yoğunlaşacak. Yeni Ghostbusters filminin ilhamını aklında beliren küçük bir kız çocuğu imajından alan Reitman, “12 yaşlarında bir kızdı. Kim olduğunu ya da neden kafamda belirdiğini bilmiyordum ama onu elinde bir proton ateşleyici ile gördüm” diyor. Hayalet Avcıları serüvenlerinin bir sonraki kuşakta devam ettirileceği yapım 2020‘de sinemalara gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.