Sinema Haberleri

Firewatch Oyunu Filme Uyarlanıyor

Campo Santo firması tarafından 2016 yılında piyasaya sürülen, hikayesi ve oynanabilirliğiyle oldukça beğeni toplayan Firewatch, filme uyarlanacak.

Campo Santo’nun Firewatch ile gösterdiği başarı birçok ödülü de beraberinde getirmişti. Hatta firma Valve tarafından satın alınmıştı.

En İyi Çıkış Yapan Oyun dalında BAFTA ödülü kazanan macera ve gezme türündeki Firewatch’ın Snoot Entertainment tarafından filme uyarlanacağı açıklandı.

Little Monsters (2019) ve Blindspotting (2018) filmleriyle tanınan Snoot Entertainment, Keith Calder ve Jess Wu Calder yapımcılığında çekilecek. İkilinin ortak açıklamasında, “Firewatch müthiş bir beceriyle ortaya konulmuş, güzel ve bir yandan da kalp kırıcı bir sanat eseri. Sean ve Jake’in bu benzersiz oyunu film ya da TV dizisiyle mahvetmemiz için bize izin vermelerinden dolayı minnettarlık duyuyoruz.” şeklinde esprili bir sözlerine yer verildi.

Oyunun yapımcısı Sean Vanaman da Firewatch’ın emin ellerde olduğunun farkında olduklarını ve güzel bir iş çıkartılacağını beklediğini dile getirdi.

Firewatch, 1989 yılının Wyoming doğasında geçen bir macera oyunuydu. Bir yangın gözlemcisi olan Henry’i canlandırırken, bir telsiz aracılığıyla Delilah isimli gözetmenimizden de yardım alıyorduk.

Oyunu denemediyseniz, mutlaka öneriyoruz. Steam, Xbox ve PSN üzerinden satın alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.