Sinema Haberleri

Fantastik Film Jumanji: Welcome to the Jungle Bugün Vizyonda

1995 yılında yayınlanan ve başrollerinde Robin Williams, Kirsten Dunst, Bonnie Hunt gibi isimlerin oynadığı fantastik film Jumanji, 22 yıl sonra yepyeni isimlerle ve yeni bir macera ile devam ediyor. Jumanji: Welcome to the Jungle (Jumanji: Vahşi Orman) filmi bugün vizyonda!

Daha önce bir kutu oyunu aracılığıyla fantastik maceralar yaşanıyordu, bu sefer çağın da gerektirdiği üzere bir video oyunu sayesinde kahramanlarımız Jumanji dünyası ile tanışıyorlar.

Dört alışılmadık arkadaş Jumanji dünyasının içine çekiliyor ve roller değişiyor. Bu dört ergen bir video oyun konsolu buluyorlar. Konsolun içinde daha önce adını duymadıkları bir oyun var. Oyunu oynamaya karar veriyorlar ve anında kendilerini avatarlarının (Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart ve Karen Gillan) bedenleri içinde, oyunun vahşi orman ortamında buluyorlar. Sonrasında ise kendilerinin Jumanji’yle oynadığı gibi, Jumanji’nin de onlarla oynadığını keşfediyorlar. 

Hayatlarının en tehlikeli macerasını yaşayacaklardır yoksa sonsuza dek Jumanji’ye hapsolacaklardır…

İlk filmin başrol oyuncusu Robin Williams’a da bir saygı duruşunun bulunduğu film bugün vizyona girdi. Başrollerini Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas ve Bobby Cannavale’nin paylaştığı filmi Jake Kasdan yönetti.

Filmin yapım notlarında filmle ilgili çok ilginç detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

YouTube player

Bu İçeriğe Oy Verin

1 2Sonraki sayfa

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.