AYBABTUSinema Haberleri

Fantastic Four’un Farklı Bir Evrende, 1960’lı Yıllar Döneminde Geçeceği Açıklandı

Marvel Stüdyoları’nın patronu Kevin Feige, Fantastic Four’un 1960’lı yıllara ait bir dönem filmi olacağını doğruladı. Filmin Marvel Sinematik Evreni’nin ana zaman çizelgesine alternatif bir evrende geçeceğini söyledi.

Resmi Marvel podcastinde Feige’e, Reed Richards rolünde Pedro Pascal, Sue Storm rolünde Vanessa Kirby, The Thing rolünde Ebon Moss-Bachrach ve Johnny Storm rolünde Joseph Quinn’in yer aldığı Fantastic Four’un 1960’larda geçip geçmediği sorusunu sordular.

Fantastic Four Johnny
Fantastic Four Johnny

Feige, filmin ana MCU zaman çizelgesinde geçmeyeceğini söylemeden önce şunları söyledi:

Evet, evet, tam olarak öyle, bu bir dönem dizisi ve Johnny Storm’un havada uçtuğu ve dört sembolü yaptığı bir başka sanat eseri daha yayınladık.

Bu görüntünün köşesinde bir şehir manzarası vardı. Bu şehir manzarasının bildiğimiz New York’a ve 60’larda dünyamızda var olan New York’a tam olarak benzemediğini fark eden pek çok akıllı insan vardı. Açıkçası bunların akıllıca gözlemler olduğunu söyleyebilirim.

Feige, Fantastic Four’un 1960’lı yıllara ait bu çekiminin heyecanla beklediği bir proje olduğunu söyledi. Çekimlerin 29 Temmuz 2024’te başlayacağını da ekledi.

Fantastic Four oyuncuları
Fantastic Four oyuncuları

Şu anda Fantastik Dörtlü ile yaptıklarımız ve bizim için WandaVision’ı yapan yönetmenimiz Matt Shackman’ın üzerinde çalıştığı şey için inanılmaz heyecanlıyım. Kendisi Londra’ya taşındı bile ve temmuz sonunda çekimlere başlıyoruz. Bu beni son derece heyecanlandırıyor çünkü bence bu karakterler Marvel evreninin temel taşları, efsanevi sütunları ve daha önce Multiverse of Madness ve birkaç eğlenceli tanıtım dışında hiçbir zaman önemli bir şekilde oynamadık ya da keşfetmedik. Bu filmde bunu yaptığımız bir proje olacak.

Fantastic Four neredeyse bir yıl sonra 25 Temmuz 2025’te gösterime girecek. Şimdilik John Malkovich, Ralph Ineson, Paul Walter Hauser ve Natasha Lyonne’un yardımcı rollerde olduğunu biliyoruz.

🔸 Fantastic Four Ekibinin Gizemli Robotu H.E.R.B.I.E. Kimdir?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.