Sinema Haberleri

Fantastic Beasts Çekimleri Şubatta Başlıyor

J. K. Rowling‘in büyü dünyasının kapıları bir kez daha aralanıyor. Comicbook‘ta yer alan bilgilere göre; yeni Fantastic Beasts filminin çekimleri üç ay sonra başlayacak.

Fantastic Beasts serisinin Jacob Kowalski‘si Dan Fogler, yeni filmle ilgili bilgiler paylaştı. Boston‘daki LeakyCon‘a katılan aktör Dan Fogler, Fantastic Beasts and Where to Find Them filminde dahil olduğu serinin 3. filminin çekimlerinin Şubat 2020‘de başlayacağını ve J. K. Rowling‘in senaryoyu tamamlamak için şu sıralar deli gibi çalıştığını şu sözlerle açıkladı: “Filmin çekimlerine henüz başlamadık. Son duyuma göre Şubat ayında başlayacağız. J.K. senaryoyu yazıyor. Herkes gönderdiklerinden çok memnun kaldı, şimdi sadece yeni senaryoyu bekliyoruz.”

Yeni filmde Queenie ile ilişkilerinin sürmesini umduğunu belirten Dan Fogler, “Umarım Jacob Queenie‘yi geri kazanır. Senaryoyu henüz okumadım ve önemli miktarda kilo verdim. Etrafında köpek yavrusu gibi dolaşmam için büyü yapmıştı, kilo vermek için de bir büyü yapmış olsa eğlenceli olurdu bence. Psikolojik olarak da ilginç olacak. Sevgilisini kaybetti, depresyonun tam ortasında” diye sözlerini tamamladı.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.