Sinema Haberleri

Fantastic Beasts 3 Çekimlerine Başlandı

Fantastic Beasts serisinin başrol oyuncusu Eddie Redmayne, Covid-19 salgını nedeniyle ertelenen 3. yapımın çekimlerine başladıklarını doğruladı.

CinemaBlend’e konuşan Eddie Redmayne, salgın döneminde kurulan Fantastic Beasts 3 setindeki süreçten de bahsederek, “Çekimlere başladık. İki haftadır setteyiz ve bu yepyeni bir süreç. Tamamen yeni normal. Sıkça yapılan testler, maskeler… Maskelerin yaratıcılığı etkileyip etkilemeyeceğini merak ediyorum. Bu biraz cahilce gelebilir ama insanların birbirinden kıvılcım alması için etkileşime geçmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten güven verici olan şey bunun farklı bir süreç olması. Yine de herkes oyunculuğunun zirvesinde işler çıkarıyor.” dedi.

Redmayne‘in Johnny Depp, Katherine Waterston, Jude Law ve Ezra Miller gibi oyuncularla kamera karşısına geçtiği Fantastic Beasts 3‘ün yönetmen koltuğunda yine David Yates oturuyor. J.K. Rowling‘in, Steve Kloves‘un senaryosuna katkıda bulunduğu yapım Kasım 2012‘den önce sinema salonlarına gelemeyecek gibi görünüyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.