Sinema Haberleri

Eski “The Penguin” Danny DeVito’dan Colin Farrell’a Destek

Matt Reeves‘in kadro seçmelerini sürdürdüğü The Batman filminde “The Penguin” rolü için bir süredir Colin Farrell‘ın adı düşünülüyor. Farrell‘ın daha önce canlandırdığı karakterlerden farklı olan “The Penguin rolünün altından kalkamayacağı” yorumları yapılırken ünlü oyuncuya destek, karakteri daha önce oynayan tecrübeli aktör Danny DeVito‘dan geldi.

Tim Burton yönetimindeki Batman Returns‘te canlandırdığı “The Penguin” rolü akıllara kazınan Danny DeVito, Jumanji: The Next Level filmi için röportaj yaptığı Fandango‘ya Colin Farrell için şunları söyledi: “Bence bu harika bir durum çünkü Penguin, Batman‘in önemli bir parçası. Oswald Cobblepot‘un çok sayıda katmanı var. Çok, çok zor bir görev. Birçok insan Kral Lear‘ı, Hamlet‘i oynadı. Oswald‘ın da onlardan farklı olduğunu düşünmüyorum. Colin müthiş bir oyuncu ve onun bu karakterle yapacaklarını görmek için sabırsızlanıyorum.”

Batman‘in “Dünyanın en iyi dedektifi” olarak yaşadığı deneyimleri anlatacak The Batman filminde; Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman), Zoe Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Jeffrey Wright (Komser Gordon), Paul Dano (The Riddler), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), John Turturro (Carmine Falcone) ve Peter Sarsgaard rol alacak.

İlgili Makaleler

Matt Reeves‘in, Mattson Tomlin ile senaryosunu yazıp yöneteceği film 25 Haziran 2021‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.