Sinema Haberleri

Edward Furlong, Terminator: Dark Fate’te John Connor’ı Oynayacak

Terminator: Dark Fate filmi tam bir köklerine geri dönüş filmi olacak. Arnold Schwarzenegger‘ın 71 yaşında Terminator olması, Linda Hamilton‘ın yıllar sonra yeniden Sarah Connor‘ı canlandırması derken Terminator 2 filminin genç oyuncusu Edward Furlong da John Connor olarak filmde yer alacak.

San Diego Comic-Con’da düzenlenen Terminator: Dark Fate paneline video yoluyla katılan James Cameron, panelde yeni Avatar filmleriyle ilgili kısa açıklamalar yaptıktan sonra bombayı patlattı ve Terminator 2: Judgment Day filminde John Connor karakterine hayat veren Edward Furlong’un yeni filmde de aynı karakteri canlandıracağını açıkladı.

Edward Furlong

Terminator: Dark Fate filmi, Terminator 2 filminin sonrasını konu alacak ve Terminator 2 filminden sonra çekilen tüm filmleri yok sayacak.

Filmin konusu ise şöyle: Dani Ramos gelecekten gelen bir katil robot tarafından kovalanmaktadır ancak Dani, bu robot hayatına girmeden önce son derece sıradan bir yaşama sahiptir. Terminator ise serinin ilk iki filmindeki gibi yüksek teknolojiyle uyumlu sıvı metalden oluşan bir katil robottur. Sarah Conor, Dani’ye karşı düzenlenen suikasti engellemek için yeniden ortaya çıkmıştır. Grace ise Sarah ortaya çıkmadan önce Dani’nin tek koruyucusudur. Grace ise yarı insan yarı robottur…

YouTube player

Merakla beklenen filmin 1 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda olması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.