Haberler

EN World Yenileniyor!

enworld-banner

Yılların eskitemediği uluslararası FRP ve rol yapma oyunları sitesi EN World yenileniyor.

1 Ocak 2001 yılından bu yana yayın hayatına yenilikler ve gelişmeler ile devam eden EN World sitesi, 2012 Aralık ayında yaşanan hacklenme ve teknik problemler nedeniyle yenileniyor. Siz de bu yenilenme sürecine destek olmak ister misiniz?

enworld-logoDünyanın en çok takip edilen FRP sitelerinden EN World sitesi, 2012 yılının Aralık ayında talihsiz bir hacklenme olayıyla karşı karşıya kaldı. O zamandan beri kapalı olan site yeni hedefler ve yepyeni bir arayüz ile geri dönmek için Kickstarter’da bir proje başlattı. Sitenin yenilenmesi için yazılımcıların çalışması gerekiyor. Bu da zaman ve -her şeyden önemlisi- para gerektiren bir durum. 

Sitenin yenilenmesi ve hazırlanması için £300 gibi bir limit koydukları projede ilk günden £3.000 gibi bir para toplamayı başardılar. Durum böyle olunca hedefler de yükseldi tabii ki.

FRP dünyasının prestijli ödülü ENnie Ödülleri’ni de her yıl Gen-Con’da dağıtan site, daha hızlı, daha kullanışlı ve muhteşem yenilikler ile dönmeye söz veriyor. £300’un üzerine çıktıklarında site güvenliği ve optimizasyonu için geliştirmeler yapılacağını belirttiler. £500 üzeri için ise senaryo ekleme sistemi kurulacak. £1.000 üzeri için online zar sistemi, £1.500 üzeri için ise kısaca OGRE adını verdikleri “Online Generator Randomizer Engine” ile rasgele karakter yaratma sistemini oluşturacaklar.

Sistem her gelen bağış ile gelişmeye devam ediyor. Şu anda, “Oyuncular Oyuncu Arıyor” sistemini kurmayı planlıyolar. Her gelen bağış ile yeni bir hedef belirleniyor ve yenilikler için temel hazırlanıyor.

Ayrıca £25 üzerinde yardımda bulunan herkese Pathfinder: Wild Spellcraft PDF’i de hediye ediliyor.

Normal şartlarda Kickstarter yönetimi web siteleri için geliştirilen projelere izin vermiyor ancak EN World sitesi için bir değişiklik yaparak şu açıklamayı yapmışlar: “Normalde web sayfası projeleri için bu tür bağışlara izin vermiyoruz fakat sizin yapmaya çalıştığınız şey hakkında konuştuk ve bizim sitemizde proje açmanın ve bir kitle oluşturmanın faydalı olacağını düşündük.”

Siz de EN World’ün yeniden yapılanmasına yardım ederek Frp dünyasının bu önemli sitesinin ayağa kalkmasına yardım edebilirsiniz.

Kickstarter projesinin web sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.