Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves Filminin İlk Karakter Görüntüleri Ortaya Çıktı

San Diego Comic-Con 2022’deki resmi tanıtımından önce, Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves filminden karakterleri kısaca görme şansı yakaladık. Herkes rolünü iyice benimsemiş belli ki.

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page ve diğer oyuncular tarafından canlandırılan karakterlerin görüntüleri panoları süsledi. San Diego Kongre Merkezi’nde dolaşanlar karakterlerle ilk kez karşılaşmış oldu.

Variety, filmin oyuncu kadrosu için karakter tasarımlarını gösteren ve Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis ve Hugh Grant’in görüntülerini içeren bir video paylaştı.

Chris Pine‘ın karakteri, havayı bir kılıçla yarmadan önce bir müzik aleti ile agresif tonlarda müzik yapan Ozan olarak görünüyor. Michelle Rodriguez bir savaş baltasıyla Barbar gibi görünürken, Regé-Jean Page‘in bir hançeri, bir kılıcı ve ağır bir zırhı ile Paladin olarak göze çarpıyor. Justice Smith, asasıyla bir Sorcerer gibi görünüyor, Sophia Lillis ise bir Druid gibi karşımıza çıkıyor. Hugh Grant ise elinde bir meşale, sonrasında havada yazı tura atan ve çay içen kötü adam olarak karşımızda.

Daha önce sızdırılan set görüntülerinden bazı karakterlerin sınıflarını tahmin etmiştik.

Paramount Pictures, yarın Comic-Con panelinde Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves perdesini aralayacak. Çeşitli oyuncuların ve yönetmenler Jonathan Goldstein ve John Francis Daley‘nin de panelde yer alması bekleniyor. Burada daha fazla detayı öğreneceğiz.

Elimizde Filmle İlgili Ne Var?

Şimdilik elimizdeki tek şey filmin resmi özeti.

Eski bir Harper olan bir hırsız, barbar bir kadın olan partneriyle hapishaneden kaçar ve yaptıkları bir soygundaki tüm ganimetlerini çalan, onları da parmaklıklar arkasına tıkıp Neverwinter Lordu olmak isteyen bir dolandırıcıyı yakalamak için yolda karşılaştıkları yeteneksiz bir büyücü ve bir druid ile bir araya gelirler. Bu hain, çok uğursuz bir şeye sahip olan güçlü bir Kızıl Büyücü ile müttefiktir.

Daha önce filmle ilgili sızdırılan bilgilerde Eye of Vecna (Vecna’nın Gözü) ve Hand of Vecna (Vecna’nın Eli) artifektlerinin filmde yer alacağından bahsediliyordu. Belki de Kızıl Büyücü, bu güçlü artifektlere sahip olabilir.

Bu resmi özet ile birlikte, daha önce açıklandığı üzere filmin Unutulmuş Diyarlar‘da geçeceği de kesinleşti.

Hasbro’nun Dungeons and Dragons FRP sistemine dayanarak uyarlanan, Paramount ve eOne firmalarının geliştirdiği filmde yapımcılığı Jeremy Latcham, Brian Goldner ve Nick Meyer üstlenirken; yönetici yapımcılar olarak Denis L. Stewart, Goldstein, Daley, Chris Pine, Zev Foreman ve Greg Mooradian isimlerini görüyoruz.

Chris Pine filmin yapısı hakkında; Game of Thrones‘tan ilham aldığını ve aynı zamanda The Princess Bride, Monty Python and the Holy Grail ve Goonies gibi eserlerden ilham aldığını belirtti.

Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves, 3 Mart 2023’te vizyona girecek.

Kaynak: Variety, ComicBook

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.