Sinema Haberleri

Dungeons and Dragons Filmi İçin Yönetmen Arayışı Devam Ediyor

Bu yılın başında yönetmensiz kalan ve bir türlü çekimleri başlayamayan Dungeons and Dragons filmi için iki başarılı yönetmenin ismi ön plana çıktı!

Uzun yıllardır prodüksiyon cehenneminde kalan Dungeons and Dragons filmi aradığı yönetmenleri bulmuş olabilir. Bu yılın başında filmi yönetmensi beklenen Chris McKay projeden ayrılmıştı. Filmin senaristliğini üstlenen Michael Gillio ile yaratıcı unsurlarda anlaşmazlık yaşadığı öne sürülmüştü.

John Francis Daley ve Jonathan Goldstein

Paramount Pictures ile dirsek temasında olan yapımcı ekip, boşa çıkan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley ile masaya oturacak gibi duruyor. Bu ikili fazlasıyla beğeni toplayan Game Night’ın yaratıcıları. Ayrıca Spider-Man: Homecoming’in yazar kadrosunda da bulunuyorlar.

Goldstein ve Francis, DC için Flash filmi çekeceklerdi ancak, anlaşmazlıklardan ötürü projeden ayrılmışlardı.

Anlaşılan o ki yapım ekibi Jonathan Goldstein ve John Francis konusunda ısrarcı. Yüksek ihtimalle de bu ikilinin yönetmen koltuğuna oturacağı söyleniyor.

Ha bu yıl çekilecek, kadrosu bulundu, senaryosu şöyle olacak derken Dungeons and Dragons filminin çekimleri bir türlü başlanamadı. Bana kalırsa çok uzun sürecek, hatta kendi sinema evrenini bile yaratabilecek zengin bir evrenin bu kadar sürüncemede kalması şaşılacak durum!

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.