Sinema Haberleri

Dune: Part Two, Lady Margot’yu Canlandıracak Oyuncuyu Buldu

Yönetmen Denis Villeneuve, Frank Herbert‘ın bilimkurgu efsanesinden yeniden beyaz perdeye uyarladığı Dune‘un devam filminin yıldızlar kadrosuna Lea Seydoux‘u da ekledi.

Deadline’ın haberine göre; en son çıkan James Bond filmi No Time To Die filminden Lea Seydoux, 2021 yılı yapımı Dune‘un devam filminde rol alacak. Seydoux, Warner Bros. ve Legendary‘nin ortak filmi Dune: Part Two‘da Sisterhood‘un sadık hizmetkarı Lady Margot‘ya hayat verecek.

Daha önce Wes Anderson‘ın The French Dispatch ve son James Bond filmi No Time To Die‘da boy gösteren Fransız aktris, bu ayın başlarında vizyona giren David Cronenberg‘ün Crimes of the Future adlı yapımında da rol aldı. Seydoux‘u ayrıca, Mayıs ayında Cannes Film Festivali‘nde eleştirmenlerden övgüler alan Fransız-Alman ortak yapımı One Fine Morning‘de de izleyeceğiz.

Villeneuve, Dune devam filmine Black Widow‘dan Florance Pugh, Batman Returns‘ten Christopher Walken ve Elvis‘ten de Austin Butler‘ı dahil etmişti. Dune: Part Two‘da Pugh, İmparatorun kızı Prenses Irulan‘ı; Walken, İmparator 4. Shaddam‘ı; Butler ise Harkonnen Hanedanlığı‘ndan Feyd-Rautha‘yı canlandıracak.

Yeni oyuncular, 2021 yılında çıkan ve büyük başarı elde eden Dune‘un devam filminde, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa gibi ünlü isimlerle birlikte kamera karşısına geçecek.

Dune: Part Two‘nun çekimlerine sonbaharda başlanması beklenirken, oyuncuların da çekimlere hazırlandıkları biliniyor. Özellikle Josh Brolin ve Jason Momoa‘nın ilk filmden sonra aldıkları kiloları atmak için panik diyeti moduna girdikleri de bir gerçek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.