Sinema Haberleri

Drax’ı Canlandıran Dave Bautista’dan James Gunn Resti!

Guardians of the Galaxy serisinde Drax karakterini canlandıran oyuncu Dave Bautista, James Gunn‘ın senaryosunun kullanılmaması halinde üçüncü filmde rol almayacağını açıkladı.

Galaksinin Koruyucuları arasında, James Gunn’ı en çok destekleyen isim Dave Bautista oldu. Seride Drax rolünü canlandıran Bautista, eski tweetleri nedeniyle Disney tarafından üçüncü filmden kovulan James Gunn’ın işine geri dönmesi için kadrodaki diğer oyuncularla birlikte yayınladıkları açık mektuba imza atmıştı. Bautista bu kez bir adım ileri gitti ve Gunn’ın senaryosu kullanılmadığı taktirde seriyi bırakabileceğini açıkladı.

ShortList’e konuşan Dave Bautista, “Eğer Marvel, James Gunn’ın senaryosunu kullanmazsa, kontratımı fesh etmelerini isteyeceğim. Eğer bunu yapmazsam, James’e zarar vermiş olurum” dedi.

Sözleşmeye “James Gunn’sız Koruyucular” için imza atmadığını söyleyen Bautista, “Kimse onun tweetlerini savunmuyor ancak bu iyi bir adama yönelik yapılan karalama kampanyası. Olayın yaşandığı günün ertesinde Chris Pratt ile görüştüm, düşünmek ve bir yol bulmak için zaman istedi. Bence tüm bunlar saçmalık. James karşılaştığım en iyi ve nazik kişi” diye sözlerini tamamladı.

Disney’in tüm baskılara rağmen James Gunn’ı geri almayacağı düşünülüyor ancak onun yazdığı senaryo ile devam edilip edilmeyeceği konusunda herhangi bir açıklama yok. Bakalım Disney bu konuda nasıl bir karara varacak? Ayrıca Guardians of the Galaxy’nin 2020’de sinemalarda olacağı belirtiliyordu ancak son gelişmelerle bu tarih geçerliliğini koruyor mu bilemiyoruz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.