Sinema Haberleri

Disney, Star Wars Rogue Squadron Filminin İpini Tamamen Çekti!

Patty Jenkins‘in yönettiği Star Wars Rogue Squadron, resmi olarak Disney‘in takviminden çıkarıldı. Üstelik geri dönüp dönmeyeceğine dair hiçbir belirti de yok.

Star Wars destanı, The Mandalorian, The Book of Boba Fett ve Obi-Wan Kenobi gibi Disney+ dizileri ile karşımıza gelmeye devam etse de, beyazperdedeki varlığı 2019 çıkışlı The Rise of Skywalker‘dan bu yana zayıflıyor. Lucasfilm‘in yeni filmler için yaptığı planlar, Disney‘in yaklaşan gösterim takvimindeki değişiklikten anladığımız kadarıyla tamamen bozulmuşa benziyor.

Star Wars‘un yeni filmi olacağı ve Patty Jenkins tarafından yönetileceği belirtilen Star Wars Rogue Squadron, ilk olarak 2020‘de duyuruldu. Yapım, Skywalker Saga‘nın The Rise of Skywalker ile kapanmasından bu yana piyasaya sürülen ilk Star Wars projesi olacaktı. Havalı tanıtım videolarına rağmen Rogue Squadron‘un yapım listesinden çıktığı bilgisi Kasım 2021‘de geldi ve Jenkins‘in diğer projeleriyle zamanlama çakışmaları nedeniyle filmin ertelendiği ortaya çıktı. 2023 yılında vizyona girmesi planlanan film, Disney‘in son açıklanan gösterim takviminde yer almadı.

Star Wars yapımının yer almadığı takvimde; Snow White 22 Mart 2024, Inside Out 2 14 Haziran 2024 ve Mufasa: The Lion King 5 Temmuz 2024 tarihlerini aldı.

Anlaşılan o ki, hayranların Star Wars‘un beyaz perdeye dönüşü için biraz daha sabretmesi gerekecek. Hele ki Patty Jenkins‘in Rogue Squadron‘ı için süresiz olarak beklemek zorunda kalabilirler.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.