Sinema Haberleri

Death Note Filmindeki Ryuk İçin Willem Dafoe Seçildi

death-note-banner

Netflix’in manga serisinden uyarlayacağı Death Note filmi, Oscar adayı olan ünlü aktör Willem Dafoe‘yu da ekibe kattı.

Spider-Man filminde oynayan, Justice League ve Aquaman filmlerinde de göreceğimiz Willem Dafoe, görüldüğü üzere çizgi uyarlamalara hakim bir isim. Şimdi Death Note filminde de Ryuk’u seslendirecek.

willem-dafoe-ryuk

Aslında Ryuk karakteri CGI olarak canlandırılmasa Willem Dafoe’nun tipi de Ryuk’u ekranlara taşıyabilecek türde ama seçim işte…

Filmde, Nat Wolff (Light Turner), Keith Stanfield (L), Margaret Qualley (Mia Sutton), Paul Nakauchi (Watari), Shea Whigham (James Turner) gibi oyuncular da yer alacak.

Adam Wingard‘ın yöneteceği filmin senaryosunu ise Fantastic Four filminin senaryosunu yazan Jeremy Slater yazıyor.

Filmin 2017’de karşımıza çıkması planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

4 Yorum

  1. Tek istediğim şey daha doğrusu merak ettiğim şey bu adamın joker performansı adamın suratı zaten anımsatıyor zaten baya iyi bir oyuncu oynadığı hiç bir filmde sırıttığını görmedim jared leto ile ergenlere pazarladıkları joker yerine ağır başlı batmanin yanına daha karanlık ve korkutucu joker olarak gelebilirdi ama joker harley aşk muhabbeti izletmeyi tercih ettiler

  2. Dafoe aynı Johnny Depp gibi karakterine suratına bir kilo makyaj uygulanmasını gerektirecek rollerin altından ustalıkla kalkabiliyor. Bence Ryuk rolü için fevkâlade bir seçim olmuş Willem Dafoe. Umarım L ve Yagami oyuncu seçimleri de en az bu seçim kadar iyi gider. Gerçi yalnızca bu ikili değil, seride öne çıkan birçok karakter var: Yagami’nin babası, kızkardeşi, sevgilisi, L’in yardımcıları vs. Umarım hepsi teker teker asıllarına uygun olark belirlenir. Heyecanlar bekliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.