Sinema Haberleri

Deadpool Yönetmeni Tim Miller, Borderlands Filminin Sahnelerini Yeniden Çekecek

Sevilen oyun serisinden uyarlanan Borderlands filminin yönetmen Eli Roth, iki haftalık yeniden çekim süreci için koltuğunu arkadaşı Tim Miller‘a devretti.

Borderlands

Gearbox Software‘in açık dünya nişancı video oyunu serisi Borderlands‘in filmi, Lionsgate tarafından geliştiriliyor. Korku filmlerinin yönetmeni Eli Roth‘un, The Last of Us‘ın canlı aksiyon dizisinin başında olan Craig Mazin ile birlikte yazıp, yönettiği Borderlands‘in çekimleri tamamlandı. Ancak yapım şimdi yeniden çekim aşamasında. SlashFilm‘in haberine göre; yeniden çekimleri gerçekleştirilecek olan isim Deadpool yönetmeni Tim Miller‘dan başkası değil.

Eli Roth şu sıralar Thanksgiving korku filmi ile meşgul olması nedeniyle, yalnızca iki haftalık olarak planlanan yeniden çekimleri, yönetmen arkadaşı Tim Miller‘a emanet etti. Borderlands‘in içeriği ve Miller‘ın Deadpool serisinde ortaya çıkardığı keyifli iş göz önüne alındığında, muhtemelen yapım daha iyi ellerde olamazdı. Yeniden çekim programı Mart ayında yapılacak.

Öte yandan Borderlands filminde; ana karakterlerden biri olan Lilith‘i Cate Blanchett canlandırıyor. Ayrıca Roland rolünde Kevin Hart, Claptrap rolünde Jack Black, Dr. Patricia Tannis rolünde Jamie Lee Curtis, Mad Moxxi rolünde Gina Gershon ve Tiny Tina rolünde Ariana Greenblatt‘ı izleyeceğiz.

Yapım şirketi Lionsgate henüz Borderlands filmi için resmi bir çıkış tarihi açıklamadı ancak yapımın 2024 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.