Sinema Haberleri

DC’nin Yeni Joker Adayı Joaquin Phoenix

Son olarak Suicide Squad filminde Jared Leto tarafından canlandırılan Joker karakterinin solo filmi için hazırlıklar sürüyor. Ancak DC Entertainment, bu filmde başka bir aktör ile çalışmayı düşünüyor.

Rol yapma sanatına gönül vermiş her aktörün bir kez bürünmek isteyeceği karakterlerden olan Joker için gündeme gelen oyuncu Joaquin Phoenix.

Walk The Line, The Master ve You Were Never Really Here filmlerindeki performansı ile dikkat çeken Phoenix, filmin yönetmeni Todd Phillips ile görüşmelere başladı. Joker karakteri için, Todd Phillips’in çeşitli projelerde birlikte çalıştığı Leonardo DiCaprio’nun adı geçse de DC Comics fanları Joaquin Phoenix’ten yana olduklarını sosyal medya paylaşımları ile belli ettiler.

Bu bilgi henüz doğrulanmasa da IMDB sitesindeki Joaquin Phoenix sayfasında, (adı henüz belli olmayan bir filmde) aktörün Joker’i canlandıracağı bilgisine yer verildi. Jack Nicholson ve Heath Ledger’ın unutulmaz performanslarının ardından Jared Leto’nun oyunculuğundan tatmin olmayan çizgi roman okurlarının karşısına çıkacak bir sonraki Joker’in kim olacağı konusu önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak gibi görünüyor.

Bu arada siz de Joaquin Phoenix’i suç dünyasının palyaço prensine dönüştüren bosslogic‘in çizimlerine göz atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.