Sinema Haberleri

Dave Bautista’nın, Uğruna The Suicide Squad’tan Vazgeçtiği Army of the Dead’den İlk Fotoğraflar Geldi

Guardians of Galaxy serisinin yıldızlarından Dave Bautista, Zack Snyder‘in filmi için James Gunn‘ın The Suicide Squad projesini bıraktı. Bautista‘nın sonradan katılmaya karar verdiği Army of the Dead filminden ilk kareler de yayınlandı.

Entertainment Weekly‘ye konuşan Dave Bautista, James Gunn‘ın merakla beklenen The Suicide Squad‘ta rol alacağını doğrulamıştı. Ancak tecrübeli oyuncu, Zack Snyder‘in yeni zombi filmi Army of the Dead uğruna projeden çıkmaya karar verdi.

İlk başta Netflix‘in projesiyle ilgilenmeyen Dave Bautista, fikrini yönetmen Zack Snyder‘in ve hikayesinin değiştirdiğini söyledi. Bautista, “İlgilenmediğimi söyledim. Dramatik roller arıyordum. Sonra senaryoyu okudum, düşündüğümden çok daha derin ve katmanlıydı. Ve dürüst olmak gerekirse Zack ile çalışmak istedim” dedi.

Filmden İlk Fotoğraflar Geldi

Netflix, kıyamet sonrası Army of the Dead’den ilk kareleri paylaştı.

Snyder‘in yazıp yönettiği filmde; Las Vegas‘ta meydana gelen bir zombi salgınının ardından bir grup paralı asker, karantina bölgesine girerek tarihin en büyük soygunlarından birini gerçekleştirmek için harekete geçiyor.

2021‘de izleyici karşısına çıkması planlanan yapımda; Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Garret Dillahunt, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Richard Cetrone ve Michael Cassidy gibi isimler rol alıyor.

The Suicide Squad Filmine 18 Yaş Sınırı

Öte yandan yeni The Suicide Squad filminde Rick Flagg‘i canlandıran Joel Kinnaman‘ın yorumu doğru çıktı. Kinnaman‘ın tam bir canavarı canlandıracağını belirttiği yapımın yetişkinlere yönelik olacağı James Gunn tarafından doğrulandı. Gunn, sosyal medyadan yapılan “Umarım the Suicide Squad, R-Rated olur” yorumuna, “Evet film R-Rated” yanıtını verdi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.