Sinema Haberleri

Clancy Brown, John Wick: Chapter 4 Filmi Kadrosuna Katıldı

John Wick film serisinin çekimlerine 3 ayrı ülkede devam edilen 4. yapımına deneyimli bir oyuncu daha dahil oldu.

Deadline‘ın yayımladığı bilgilere göre; Lionsgate, John Wick Chapter 4 için tecrübeli aktör Clancy Brown ile anlaşmaya vardı. Bugüne kadar sayısız film ve dizide rol alan Brown’ın John Wick‘teki rolü hakkında ise bilgi paylaşılmadı.

Clancy Brown‘ın kadroya katılmasının mutluluğunu yaşayan yönetmen Chad Stahelski, “Kendimi bildim bileli Clancy Brown hayranıyım. Bu projenin bir parçası olmasından onur duyuyorum. John Wick’in dünyasına mükemmel bir katkı sağlayacak” dedi.

Son Filmin Çekimleri Tamamlandı

John Wick: Chapter 4‘te Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Lance Reddick ve Ian McShane ile kamera karşısına geçecek olan Clancy Brown, 7 Kasım‘da ekrana gelecek Dexter New Blood‘un bir bölümünde boy gösterecek. Morena Baccarin, Mel Gibson ve Charlie Hunnam‘ın da rol aldığı Last Looks filminin çekimlerini tamamlayan Brown, son dönemde Oscar kazanan Promising Young Woman ile Thor: Ragnarok filmlerinde kamera karşısına geçmişti.

Diğer yandan, Bill Skarsgard‘ın da kısa süre önce kadrosuna katıldığını resmen açıkladığı Chapter 4‘ün çekimlerine Fransa, Almanya ve Japonya‘da devam ediliyor. Shay Hatten ve Michael Finch‘in senaryosunu yazdığı yapım 27 Mayıs 2022‘de gösterime girecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.