Sinema Haberleri

Christopher Nolan’ın Oppenheimer Filmi Kadrosu Yıldızlar Geçidi Olacak

Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan‘ın yaklaşmakta olan II. Dünya Savaşı destanı Oppenheimer‘da, atom bombasının gelişimini konu alan yapımda başrolleri üstleniyor. Bu ekipten kötü bir yapım çıkmasının mümkün gözükmüyor.

Downey Jr. ve Damon‘ın filmde kimlerin oynayacağı belli değil. Nolan, J. Robert Oppenheimer rolünde Cillian Murphy ve eşi Katherine rolünde Emily Blunt‘tan oluşan yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosu oluşturuyor. “Project Manhattan”ın ayrılmaz bir parçası olan fizikçi Robert Oppenheimer, atom bombasının babası olarak biliniyor.

Damon, bilimkurgu draması Interstellar’da Nolan’la zaten çalışmış olsa da, bu Robert Downey Jr.‘ın beğenilen yönetmenle ilk çalışması olacak. Robert Oppenheimer’ı ise daha önce Nolan’ın Batman filmlerinde Scarecrow’u canlandırmış olan Cillian Murphy canlandıracak.

Universal Pictures, stüdyonun “İzleyicileri dünyayı kurtarmak için dünyayı yok etme riskini alması gereken esrarengiz adamın nabzını artıran paradoksuna sokan destansı bir gerilim filmi” olarak tanımladığı “Oppenheimer”ın dağıtımını yapıyor. Filmin 100 milyon dolarlık bir yapım bütçesi var.

“Oppenheimer”ın 21 Temmuz 2023‘te sinemalarda vizyona girmesi planlanıyor. Nolan, yönetmenliğin yanı sıra Kai Bird‘ün Pulitzer ödüllü “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”ın senaryosunu da uyarlayacak.

Yıldızlar kadrosuna sahip olacak yapımdan beklentileriniz neler?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.