Sinema Haberleri

Chris Hemsworth, Mad Max: Furiosa Filminin Kötü Adamı Oldu

Marvel evreninde Thor’u canlandıran Chris Hemsworth, yakında çıkacak olan Mad Max devam filmi Mad Max: Furiosa‘da kötü adamı canlandıracak.

Marvel yıldızı Chris Hemsworth‘ün kıyamet sonrası devam filmi Mad Max: Furiosa‘da kötü adamı oynayacağı belirtildi. “Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road” (Kan, Ter & Krom: Mad Max Fury Road’un Vahşi ve Gerçek Hikayesi) adlı kitabı da yazan The New York Times muhabiri Kyle Buchanan, katıldığı podcast’te açıklamalarda bulundu.

Yönetmen George Miller’ın Mad Max: Furiosa filminde kötü adamı Chris Hemsworth’ün oynayacağını belirtti. Hemsworth’ün karakterine ayrıca Mad Max’in çarpık dünyası için mükemmel bir isim verilecek.

Chris Hemsworth’ün Dr. Dementus olarak adlandırıldığını duydum.

Bu ayrıntılar, Dementus adındaki 30’lu ve 40’lı yaşlarda, nefes kesecek kadar yakışıklı bir adam olarak belirtilen ve daha önce sızdırılmış oyuncu seçimiyle uyumlu görünüyor. “Parlak krom zımbalarla birbirine dikilmiş derin bir alın yarasıyla yaralanmış bir meleğin yüzüne” sahip olan Dr.Dementus’un rolü, Hemsworth’a biraz rol çalma fırsatı verecek gibi görünüyor. Chris Hemsworth’ün Mad Max filmi için daha önce de adı geçmişti.

Mad Max: Furiosa, 2015 yapımı Mad Max: Fury Road‘da izleyicilere tanıtılan Furiosa karakterinin geçmişini bizlere anlatacak. George Miller, uzun süredir Oscar adayı olan yapım ortağı Doug Mitchell ile birlikte projeyi birlikte yazmak, yönetmek ve üretmek için geri dönüyor. Genç Furiosa rolünü ise Anya Taylor-Joy canlandıracak.

Film gitgide şekilleniyor. Mad Max efsanesi iyi bir öncül hikaye kazanacak gibi görünüyor. Filmin çekimleri Mart ayında başlayacak ve film, başka bir erteleme olmazsa 24 Mayıs 2024’te vizyona girecek.

Kaynak: Movieweb

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.