Sinema Haberleri

Yeni Mad Max Filminin Kadrosu Şekilleniyor

Mad Max: Fury Road’un öncesini anlatacak olan ve merkezine Furiosa‘yı alacak olan yeni filmde yer alacak oyuncular açıklandı.

George Miller ve yapım şirketi arasında süregelen davanın sonlanmasıyla birlikte yeni Mad Max filmlerine gaz verildi. Fury Road’un öncesini anlatacak filmde, Furiosa’nın gençliğini daha öncesinde The VVitch (2015), Split (2016) filmlerinde yer alan yeni nesil yeteneklerden biri olan Anya Taylor-Joy canlandıracak. Kendisini henüz izleme fırsatı bulamadık ama sürekli ertelenen New Mutants filminde de yer alıyor.

Anya Taylor-Joy

Kadroda yer alacak diğer iki isim de Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II. Hemsworth’ün film için görüşmeler yaptığı ve yeni Mad Max’te yer alabileceğine dair söylentileri zaten sitemize taşımıştık. Filmde yer alacak olması güzel bir haber.

Hemsworth, Dementus isimli bir karakteri canlandıracak. Bu karakterin çok yakışıklı olduğu ve bir meleğin yüzüne sahip olduğu belirtiliyor. Ancak alnında bulunan bir yaranın kapatılması için metalik ve parlak krom plakalar kullanılmış. En azından karakterin tanımlaması bu şekilde.

Yahya Abdul-Mateen II

Daha öncesinde Aquaman filminde Black Manta rolüyle izlediğimiz ve Watchmen dizisinde de Cal Abar rolüyle dikkatleri iyicene üzerine çeken Yahya Abdul-Mateen II hangi rolle karşımıza çıkacak, onu henüz bilmiyoruz.

Filmin senaryosu ve yönetmenliğini elbette George Miller üstelenecek. Uzun süreli dostu ve iş arkadaşı Doug Mitchell da yapımcı olacağı yeni Mad Max’in, 2021 yılında çekimlerine başlanması planlanılıyor.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.