AYBABTUSinema Haberleri

Brendan Fraser Yeni Bir Mumya Filmine Sıcak Bakıyor

The Whale‘daki performansıyla büyük övgü toplayan Brendan Fraser, olası bir yeni Mumya filmi için teklif gelmesi halinde tereddütsüz kabul edeceğini açıkladı.

Brendan Fraser son birkaç senedir birtakım ailevi ve kişisel sorunlar nedeniyle kabuğuna çekilmiş durumdaydı. Geçtiğimiz sene iptal olan Batgirl filmi ve 2022’nin son bombalarından The Whale ile sahalara dönen ünlü aktör, hayranlarının “Brenaissance” olarak adlandırdığı bir yeniden sıçrama döneminde şu an. Hazır yakalamışken bırakmaya niyetli olmayan hayranlar da doğal olarak yeni bir Mumya filmi için bastırıyor.

Rick O’Connel’la adını 2000’ler başı macera filmleri tarihine altın harflerle yazdıran Fraser’ın olası bir Mumya projesine sıcak baktığı biliniyordu zaten. Geçen sene verdiği bir röportajda “uygun bir senaryo yazılması halinde” geri dönmeye hazır olduğunu söylese de yeni bir film olmasına pek ihtimal vermemişti.

Fikirleri o günden bu güne değişmiş gibi, çünkü geçtiğimiz gün Deadline’a verdiği röportajda olası projeye çok daha hevesli yaklaşmış, hatta açık açık “Tereddütsüz imza atarım!” diyor.

Yeni bir filmle ilgili içeriden gelen bir bilgim yok ama benim için biraz açık uçlu bir soru bu. Kesinlikle karşı değilim. Çalışmaya “Hayır” diyecek bir aktör yoktur bence. Profesyonel çalışma hayatımın herhangi bir noktasında bu kadar popüler olduğum ama bu kadar az maaşla çalıştığım bir dönem olmamıştı. Teklif gelirse direkt imza atarım!

İlk Mumya filmi 1999’da vizyona girmiş, seri 2001’de Mumya Geri Dönüyor ve 2008’de Ejder İmparatorunun Mezarı ile devam etmişti. 2017’de vizyona giren Tom Cruise’lu reboot projesi ise fazlasıyla olumsuz yorumlar almıştı.

Ne dersiniz, sizce yapımcılar hayranların sesini duyup yeni bir Mumya filmine yeşil ışık yakar mı?

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.