Sinema Haberleri

Blade Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Marvel Sinematik Evreni‘ne gelmeye hazırlanan Blade filminin yönetmeni Bassam Tariq oldu. Osacrlı aktör Mahershala Ali’nin başrolde yer aldığı yapımın çekimlerine önümüzdeki yaz başlanacak.

Blade‘in Marvel Sinematik Evreni‘ne geleceğini 2019 yılında düzenlenen San Diego Comic-con‘da öğrenmiştik. 90 dakikalık konuşmasına Eternals‘tan Doctor Strange‘e hatta Thor: Love and Thunder‘da Natalie Portman‘ın Lady Thor olarak yer alacağına kadar Marvel Sinematik Evreni‘nin 4. fazı hakkında bombalar sıkıştıran Kevin Feige, son saniyede Blade‘in müjdesini vermişti.

Mahershala Ali

Haberini 2 yıl öncesinden aldığımız Blade filminde başrolü 2 Oscar Ödüllü Mahershala Ali oynayacak. Marvel Evreni‘ne çok da yabancı olmayan Ali, daha önce Netflix‘in Luke Cage dizisinde kötü karakterlerden Cottonmouth‘u canlandırdı. Mahershala Ali ayrıca Sony‘nin Akademi Ödüllü animasyon filmi Spider-Man Into the Spider-Verse‘te Prowler‘ı seslendirdi.

Bassam Tariq

Yönetmen İmzayı Attı

Ali’nin başrol oynayacağı filmin senaryosunu ise The Watchmen‘dan Stacy Osei-Kuffour yazacak. Böylece Osei-Kuffour, bir Marvel filmi yazan ilk siyahi kadın olacak. Yapımın yönetmen koltuğuna oturacak isim ise Bassam Tariq. Her ne kadar Deadline’ın iddiasını Marvel doğrulamasa da yönetmen imzayı attığını açıkladı.

İlk kez 1973 yılında Marvel‘ın Tomb of Dracula çizgi romanında ortaya çıkan Blade‘in Marvel Sinematik Evreni‘ne adım atacağı filmin çekimlerine Temmuz 2022‘de başlanacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.