Dizi Haberleri

Constantine’in İlk Bölümü Çekiliyor, Hem de Yeni İsimlerle

constantine-dizi-banner

NBC’nin dizi yapacağı Constantine’de yeni haberler bitmiyor.

John Constantine’i canlandıracak olan Matt Ryan’ın ilk bölüm başlarken ve tanıtım için çekilen fotoğraflarına bakarsak olmuş bu diyebiliriz. Üstüne üstlük okült dedektifin ekürileri de belli olmaya başladı.

İlgili Makaleler

CONSTANTINE-First-Official-Image1Keanu Reeves’in karizmatik fakat çizgi romandaki halinden oldukça uzak Constantine oyunculuğunu göz önünde bulundurursak, Matt Ryan hem İngiliz hem de tipi tutan bir eleman. Daha önce de burada bahsetmiştik, kendisinin oyunculuğunu değerlendirebilecek değilim fakat dizi dediğin 3-5 sezon. Kötü bile başlasa illa ki düzelir herhalde (Anna Paquin’in Sookie’si bile 5 sezon sonra normale benzedi). Fotoğraflarda da görüldüğü gibi, kendini John’un yerine koymuş bile, pozlara gel. Yapımcı David Goyer de zaten “çizgiromandan fırlamış gibi eleman, eski ve yeni fanlara güzellikler hazırlıyoruz.” demiş.

True Blood’dan söz açılmışken Lucy Griffiths’i diziyi izleyenler hatırlar, vampirli sevmeyen varsa BBC’nin Robin Hood’da Marilyn’i canlandırırken görmüş olabilirler. Çok tatlı, hoş, bir de hafif atarlı rolleri pek güzel oynayan Lucy’ciğim (ciğimliyiz hep çünkü beraber kahve içmeler, fal bakmalar vs.), yine daha önce bahsettiğimiz Liv karakterini canlandıracak. Liv, filmdeki Rachel Weisz’in karakterine benziyor biraz: Hem ana kadın karakter, hem de bir zebani tarafından öldürülmek üzere işaretleniyor. Doğaüstü dünyayı da gören Liv, iyiyle kötü arasında önemli bir oyuncu olacakmış. Hadi bakalım.

constantine-first-picTrue Detective’de oynayan Charles Halford ise yine filmden hatırlanacak taksi şöforü Shia LaBoeuf’un oynadğı Chas karakterini canlandıracak. Constantine’in tek gerçek kankası ve hayatta kalma becerilerinin doğaüstü olma ihtimali olan Chas’ten çok şey bekliyoruz. Üçüncü ve son isimse Harold Perrineau. Ben diyeyeim Lost, siz deyin Matrix. Manny isimli bir meleği canlandıracak kendisi. Insanların bedenine girebilme yetisi olan Manny, hayat kurtarmak gerekirse hemen el atmaya da hazır.

Bir ayrıntı daha, Swamp Thing’in de dizide yer alacağı. Konu hakkında gelişmeleri iletmeye devam edeceğiz, takipte kalın.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Filminide 10 kere falan izlemisimdir hep devami ciksin diye beklerken bu haberi gördüm cok sevindim. Cekimleri nasil olucak acaba güzel cekimler yapip o mistik havayida verirlerse tadindan yenmez. Trailer falanda cikmamis daha bir göz atardik.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.