Dizi Haberleri

David Tennant ve Catherine Tate Doctor Who’ya Geri Dönüyor!

Hayranların favori ikilisi, Doctor Who‘nun 60. yıl özel bölümünde yeniden 10. Doktor ve Donna Noble olarak karşımıza çıkacak.

Bir süredir eski ışıltılı günlerinden fersah fersah uzakta olan Doctor Who, şimdilerde geleneksel Doktor devir teslimi ve 60. yıl heyecanıyla yeniden doğmaya hazırlanıyor. Russel T. Davies‘in 60. yıla özel dizi yürütücüsü olarak dönüşü, Netflix‘in Sex Education dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Ncuti Gatwa‘nın 14. Doktor olarak duyurulması derken bomba gibi bir haber daha geldi: Catherine Tate ve David Tennant 60. yıl özel bölümü için geri dönüyor, hatta çekimlere çokta başlamışlar bile!

BBC’nin haberine göre en son 2013 yılında 50. yıl özel bölümünde Matt Smith‘e eşlik eden Tennant, 2023 yılında yayınlanacak olan 60. yıl özel bölümünde bir kez daha bizlerle olacak. Seri tarihinin en sevilen yol arkadaşlarından Donna’mız Catherine Tate de kadim dostuna eşlik edecek. Bölümde 50. yılda olduğu gibi eski doktorlar Matt Smith ya da Peter Capaldi de olacak mı, Jodie Whittaker nerede olacak, nasıl bir hikaye izleyeceğiz gibi sorularıysa yanıtsız bırakmış Davies.

“Kayıp bir hikaye izleyebilirsiniz. Ya da paralel bir evren. Belki de bir rüya, bir oyun ya da geçmişten bir hatıra. Sizlere söyleyebileceğim tek şey bölümün muhteşem olacak. En büyük iki yıldızımız hayatlarının savaşı için geri dönecek.”

Deyim yerindeyse senarist değişikliğinin gazabına uğrayan dizi, senaryo zafiyetleri nedeniyle hem hayranların kayda değer bir kısmının tepkisini çekmiş, hem de tarihinin ilk kadın Doktor’u Jodie Whittaker’a karşın beklenen ilgiyi görmemişti. Çok da şaşırtıcı olmayan bir veri daha verelim: 10. Doktor-Donna ikilisinin yer aldığı Davies imzalı bölümler seri tarihinin en yüksek ratingli bölümleri, buna karşın Chris Chibnall imzalı son sezonlarda ratingler sürekli olarak düşmeye devam ediyor. Eski günlerin rüzgarını arkasına alan dizinin kendini kurtarıp kurtaramayacağını izleyip göreceğiz.

Whittaker’ı Sonbahar’da son defa TARDIS’in dümeninde izleyeceğiz, ardından bayrağı Gatwa devralacak. 60. yıl özel bölümüyse 2023’te bizlerle olacak.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.