Sinema Haberleri

Black Mirror’ın Yaratıcıları Bile Böyle Bir Yıl Hayal Edemezdi – Bit Artık 2020

Netflix, Black Mirror’ın yaratıcıları Charlie Brooker ve Annabel Jones imzalı Death to 2020 (Bit Artık 2020) adlı komedi-belgeselin detaylarını açıkladı.

Charlie Brooker ve Annabel Jones geride bırakmaya hazırlandığımız 2020 yılının ürkütücü felaketlerini belgesel tadında bir temsili komedi yapımıyla Netflix ekranlarına getirmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ilk haberini duyurduğumuz yapımla ilgili ayrıntıları paylaşan Netflix bir de tanıtım videosu yayınladı.

YouTube player

Death to 2020 adlı yapımda bu yılın olaylarına kendi dokunuşlarını ekleyecek olan Brooker ve Jones ikilisi geçtiğimiz 12 ayın gerçek arşiv görüntülerini dünyanın en ünlü sesleriyle bir araya getirecek.

Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Kumail Nanjiani, Tracey Ullman, Samson Kayo, Leslie Jones, Diane Morgan, Cristin Milioti ve Joe Keery gibi birçok oyuncunun yer aldığı Death to 2020, unutmak istediğimiz fakat asla unutamayacağımız olayların yaşandığı bu yılın özetini konu alan katartik bir komedi etkinliği olarak ekrana gelecek.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.