Sinema Haberleri

Ben Affleck’in Batman Filmi Arkham Asylum’da Geçecekmiş

Ben Affleck’in yazıp yöneteceği ve aynı zamanda baş rolünde olacağı fakat sonrasında iptal edilen Batman filmi beklediğimizden daha karanlık olacakmış.

Bundan birkaç yıl önce Ben Affleck, Batman rolüne seçildiğinde yer yerinden oynamıştı. Çoğu sinema takipçisi bu tercihten pek memnun kalmamıştı. Batman v Superman filmi de açıkçası çok iyi değildi. Yine de Ben Affleck’in yansıttığı Batman’i izlemesi garip bir biçimde hoşuma gitmişti.

O zamanlar Warner Bros. Ben Affleck’e büyük bir görev vermiş fakat sonrasında bu yetkiyi ondan almıştı. Hatta göreve çağrılan Matt Reeves ile anlaşamadığı için Batman rolünden de vazgeçtiği öne sürülmüştü.

Bunların hepsi geride kaldı. Zaten geçtiğimiz aylarda Robert Pattinson’ın yeni Batman olacağı ortaya çıktı ve filmin senaryosunun da bittiği açıklanmıştı. Ben Affleck’in nasıl bir film çekeceği de merak konusu olarak kaldı. Ara sıra iptal edilen film hakkında bazı bilgiler su yüzüne çıkıyor.

Bu bilgilerden yenisini Ben Affleck’in Batman filminde görev alan sinematograf Robert Richardson’dan geldi. Katıldığı HappySadConfused Podcast’inde, Ben Affleck’in oldukça karanlık bir Batman filmi üzerinde çalıştığını dile getirdi.

Robert Richardson konuyla alakalı şunları söyledi;

Affleck işin delilik kısmıyla ilgileniyordu. Bu yüzden geçmişte gördüklerimize göre daha farklı, daha karanlık bir film izleyecektik. Batman’in kişiliğini, onun akıl sağlığını nasıl koruduğunu ve aynı zamanda nasıl koruyamadığını gösteren unsurlar yer alacaktı. Bu yüzden Arkham’a gidiyordu. Bildiğiniz gibi oradaki herkes kötü. Batman’in karanlık tarafının yansıtılacak olması çok etkileyici bir düşünceydi.

Richardson, ayrıca filmin tamamen Arkham Asylum’da geçeceğini ve birçok kötünün filmde bulunacağını belirtti. Batman’in iç dünyasına ve yakaladığı kötü adamların onun üzerindeki etkisine bakabileceğimiz bir film olacakmış.

Açıkçası böyle bir filmi izlemeyi çok isterdim fakat artık olma ihtimali neredeyse yok gibi.

Bu İçeriğe Oy Verin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.